Privacy

Introductie


Dit is de Privacy Statement van Thomas Cook Travel Shops, gevestigd te Hoofddorp en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33253095 (hierna: “Thomas Cook” of “wij”, “ons” en “onze”). Alle informatie verstrekt aan een Thomas Cook Travel Shop, die als franchisenemer is aangesloten bij onze organisatie, valt niet onder dit privacy statement van Thomas Cook.
Uiteraard vindt Thomas Cook het belangrijk, dat de gebruikers van ThomasCookTravelShops.nl weten wat er gebeurt met de door hen op deze site ingevoerde of achtergelaten persoonlijke gegevens. Privacy is een onderwerp dat Thomas Cook serieus neemt. Door uw persoonsgegevens op te geven op onze website, gaat u ermee akkoord dat wij die gegevens in overeenstemming met deze Privacy Statement gebruiken.  Hieronder treft u informatie aan over ons privacy-beleid.


Gebruik informatie voor boeking of verzoek
Indien u via ThomasCookTravelShops.nl een accommodatie of ander product boekt of indien u een informatieverzoek stuurt, wordt u verzocht persoonlijke gegevens in te voeren als naam, adres, e-mailadres e.d. Voor een boeking zullen ook nog specifieke gegevens van belang voor de reis aan u worden gevraagd. Informatie die u steeds verplicht bent in te vullen is als zodanig gemarkeerd met een *, de overige informatie kunt u op vrijwillige basis invoeren. De door u ingevoerde informatie zal worden gebruikt voor het afhandelen van het verzoek c.q. het uitvoeren van de boeking en de betaling.
Door u ingevoerde informatie zal tevens door Thomas Cook worden opgenomen in de klantendatabase van Thomas Cook Nederland B.V., de overkoepelende organisatie waar Thomas Cook Travel Shop deel van uitmaakt. De informatie zal dan door de Thomas Cook Nederland organisatie worden gebruikt voor zover noodzakelijk voor doeleinden als hierna beschreven, tenzij u ons erop heeft geattendeerd dat uw gegevens daarvoor niet gebruikt mogen worden.


Up to date houden van uw gegevens
Indien er iets is gewijzigd in de door u aan Thomas Cook verstrekte persoonlijke informatie, kunt u dit altijd laten aanpassen via de Thomas Cook Travel Shop waar u als klant staat geregistreerd Wanneer u een reis heeft geboekt en uw persoonlijke gegevens wijzigen voordat u vertrekt (bijvoorbeeld een adreswijziging), dan dient u dit per omgaande te doen


Gebruik voor verbeteren en personaliseren site en diensten

De door u op ThomasCookTravelShop.nl ingegeven en achtergelaten informatie kan door Thomas Cook worden gebruikt om  ThomasCookTravelShop.nl en diensten te verbeteren en voor u persoonlijker en aantrekkelijker te maken. Naast het gebruik van uw gegevens voor statistische en marketingdoeleinden op geaggregeerd / geanonimiseerd niveau, kan Thomas Cook uw gegevens hiervoor ook niet-geanonimiseerd gebruiken.
 
Gebruik voor zenden van aanbiedingen en informatie

Thomas Cook houdt u graag op de hoogte van informatie over de reisorganisatie, zakenpartners en/of derden, of doet u graag aanbiedingen, die voor u, bijvoorbeeld op grond van door u aangegeven interesses, interessant kunnen zijn. Dit doet Thomas Cook door middel van een e-mail nieuwsbrief waarop u zich kunt abonneren, maar ook op andere wijze als hierna aangegeven.
 
E-mail nieuwsbrief

Indien u zich via de site hebt aangemeld voor de e-mail nieuwsbrief van Thomas Cook, worden uw gegevens door Thomas Cook gebruikt om deze e-mail nieuwsbrief voor u en de andere abonnees zo effectief mogelijk te laten zijn. U kunt zich voor deze nieuwsbrief te allen tijde uitschrijven. Dit kunt u zelf elk moment doen via de ingangen Nieuwsbrief en Service .
Overig marketing gebruik
Eventueel kan Thomas Cook uw gegevens ook gebruiken om u algemene en/of persoonlijke aanbiedingen en informatie te zenden, zowel van Thomas Cook als de overige bedrijven die zijn gegroepeerd binnen Thomas Cook Nederland, bijvoorbeeld op basis van door u aangegeven interesses. Ook kan Thomas Cook een beperkte, relevante selectie van uw gegevens doorgeven aan derden voor het doen van algemene en/of persoonlijke aanbiedingen en het zenden van informatie. Het gebruik van uw gegevens zal echter niet gebeuren indien u dit aan uw Thomas Cook Travel Shop meldt.

Wijzigingen Privacy Statement

Thomas Cook behoudt zicht het recht voor om deze Privacy Statement van tijd tot tijd te wijzigen. Controleer daarom regelmatig dit gedeelte van de website.

Uw Travel Shop
mehrMierlo Hout
Hoofdstraat 135c
5706 AL Mierlo-Hout
Contact:
Tel.: 0492-574114
Fax: 0492-574388
e-mail ons

Openingstijden:

ma: 10.00 - 17.30 uur
di-vr: 09.00 - 17.30 uur
vr: 17.30 - 20.00 uur
za: 10.00 - 16.00 uur